MISS EW TARINA

Kun vuosi sitten käynnistin Miss EW-kilpailun, ajatuksena oli, että järjestän pienellä paikkakunnalla pienen kauneuskilpailun lähinnä omaksi iloksi. Olin jo pitkään kaivannut entisajan missikisojen tuntua ja halusin luoda kilpailun, jossa kunnioitetaan perinteitä, perinteisiä kauneusihanteita ja jossa yhdistyy luonnollinen naiskauneus, Suomen historia sekä Suomen upea luonto.

Halusin missikisan, jossa on ripaus myös aitoa Suomifilmien tunnelmaa.
Kilpailun suosio yllätti minut totaalisesti! Miten monet olivatkaan kaivanneet takaisin niitä aitoja suomi-tyttöjä!
Viime vuosi yllätti monella tavalla positiivisesti ja on ollut ilo tuottaa tätä aitoa kauneuskilpailua suurella sydämellä parhaan mahdollisen tiimin kanssa.

Ihmettelet ehkä kuinka Henna Peltonen voi luotsata kisaa, jossa etsitään luomua tyttöä? Kyllä, minullahan on implantit ja fitness kisoissa esiinnyn kisaväreineni ja kovan dieetin jälkeen kaikkea muuta kuin luonnollisen näköisenä, kuten ko. lajiin ja fitness kisoihin kuuluu. Ja minulla on myös tatuointeja. En kuitenkaan etsi kisassa itseni kopiota, vaan toimin kisan tuottajana. Haluan myös kisan kautta tuoda uusia roolimalleja nuorille tytöille jotka ovat näinä aikoina kovien ulkonäköpaineiden alla.

Näin vertailun vuoksi en voi olla myöskään muistuttamatta, että mm. Eino Makunen, joka luotsasi aikoinaan Miss Suomi kisaa, ei hänkään itse ole nainen vaikka Miss Suomelta tätä edellytetään. Miss Plus Size-kisan luotsaajat eivät ole itse kisaan vaadittavaa XL-kokoa. Ja niin edelleen..

Haluan tuoda Miss EW 2017- kisalla jotain vanhaa takaisin, unohdettuja perinteisiä kauneusihanteita ja tietynlaista raikkautta. Asioita mitä itse olen kaivannut jo pitkään. Ja eri ikäryhmien lähettämästä valtavasta palautemäärästä ja kiitoksista päätellen myös moni muu on kaivannut.

-Henna

kuva: Mainosstudio Sanna H

MISS EW HAKU

Luomukauneutta korostavaan Miss EW -kauneuskilpailuun etsitään luonnollisen kauniita ja aurinkoisia naapurintyttöjä. Kauneuskirurgiset toimenpiteet sekä näkyvät tatuoinnit ovat kisassa kiellettyjä. Edes hiusten pidennyksiä, irtoripsiä ja rakennekynsiä ei sallita.
– Kilpailussa haetaan entisajan missikisan tuntua ja järjestetään alusta loppuun perinteisiä kauneusihanteita sekä perinteitä kunnioittaen.

– Finalistit kuvataan kesän aikana upeissa kuvissa, luvassa myös ikimuistoinen missikiertue ja finaali käydään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Kilpailuun osallistuvan tulee täyttää seuraavat ehdot:

– 18 vuotta täyttänyt
– Luonnollisen kaunis
– Hyvämaineinen
– Osallistujalle ei ole tehty kauneuskirurgisia toimenpiteitä
– Ei näkyviä tatuointeja eikä lävistyksiä

Haku Miss EW 2019 -kilpailuun alkaa tammikuussa 2019!
Hakemukset: hennapeltonen@missew.net