Miss EW

helmikuu 20th, 2018

MISS EW TARINA

Kun vuonna 2017 käynnistin Miss EW-kilpailun, ajatuksena oli, että järjestän pienellä paikkakunnalla pienen kauneuskilpailun lähinnä omaksi iloksi. Olin jo pitkään kaivannut entisajan missikisojen tuntua ja halusin luoda kilpailun, jossa kunnioitetaan perinteitä, perinteisiä kauneusihanteita ja jossa yhdistyy luonnollinen naiskauneus, Suomen historia sekä Suomen upea luonto.

Halusin missikisan, jossa on ripaus myös aitoa Suomifilmien tunnelmaa.
Kilpailun suosio yllätti minut totaalisesti! Miten monet olivatkaan kaivanneet takaisin niitä aitoja suomi-tyttöjä!
Viime vuosi yllätti monella tavalla positiivisesti ja on ollut ilo tuottaa tätä aitoa kauneuskilpailua suurella sydämellä parhaan mahdollisen tiimin kanssa.

Ihmettelet ehkä kuinka Henna Peltonen voi luotsata kisaa, jossa etsitään luomua tyttöä? Kyllä, minullahan on implantit ja fitness kisoissa esiinnyn kisaväreineni ja kovan dieetin jälkeen kaikkea muuta kuin luonnollisen näköisenä, kuten ko. lajiin ja fitness kisoihin kuuluu. Ja minulla on myös tatuointeja. En kuitenkaan etsi kisassa itseni kopiota, vaan toimin kisan tuottajana. Haluan myös kisan kautta tuoda uusia roolimalleja nuorille tytöille jotka ovat näinä aikoina kovien ulkonäköpaineiden alla.

Näin vertailun vuoksi en voi olla myöskään muistuttamatta, että mm. Eino Makunen, joka luotsasi aikoinaan Miss Suomi kisaa, ei hänkään itse ole nainen vaikka Miss Suomelta tätä edellytetään. Miss Plus Size-kisan luotsaajat eivät ole itse kisaan vaadittavaa XL-kokoa. Ja niin edelleen..

Haluan tuoda Miss EW – kisalla jotain vanhaa takaisin, unohdettuja perinteisiä kauneusihanteita ja tietynlaista raikkautta. Asioita mitä itse olen kaivannut jo pitkään. Ja eri ikäryhmien lähettämästä valtavasta palautemäärästä ja kiitoksista päätellen myös moni muu on kaivannut.

-Henna

kuva: Mainosstudio Sanna H